Είσοδος μελώνClose

Θα μας βρείτε:

Αγίου Αναστασίου 13
Βιοτεχνική Περιοχή Σωτήρας, Αμμόχωστος, ΤΚ:5390, Κύπρος
Τηλ.: +357 23 740560
Φαξ: +357 23 825786
Email: [email protected]
Email: [email protected]

find us

GREEN DOT

green dot

ELOT EN ISO

elot en iso

Η εταιρεία

Η εταιρία Ι. Α. Μοσχογιάννης, μικρομεσαία επιχείρηση, ιδρύθηκε το 1998, με την εμπορική ονομασία PLEDIN CLEANING PRODUCTS, στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου, από τον Ιωάννη Μοσχογιάννη.
Ιδρύθηκε ως εταιρία εισαγωγής υγρών γενικού καθαρισμού και προϊόντων, καθώς και υπηρεσιών υγιεινής και καθαριότητας.
Το 2002, μετά από έρευνα αγοράς και εξέταση των αναγκών των πελατών της, και στα πλαίσια της βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η εταιρία διευρύνει τις δραστηριότητες και συμπεριλαμβάνει στο καθιερωμένο πρόγραμμά της την παραγωγή προϊόντων γενικού καθαρισμού, συνεχίζοντας παράλληλα τις εισαγωγές και εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της.
Το 2005 η εταιρία αρχίζει να μελετά την δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός εργοστασίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο υφιστάμενο εργασιακό της περιβάλλον. Η ολοκλήρωση αυτού του ζωτικού και καθοριστικού πλέον-ως προς το προφίλ της εταιρίας-στόχου πραγματοποιείται το 2007, ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, της χορηγείται από το Υπουργείο Εργασίας η Άδεια του Περί Εργοστασίου Νόμου για την πλήρη κατασκευή και εμπορία των προϊόντων της.
Το 2010 η εταιρία, αφοσιωμένη στο να εξελιχθεί και να αναδειχθεί στον τομέα της, δεσμεύεται να εφαρμόσει το πρότυπο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 : 2008, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη επιθυμία των στελεχών της παράξουν, ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα και να παράσχουν βελτιωμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
Το 2011, με ιδιαίτερη περηφάνια και ικανοποίηση, η εταιρία εδραιώνει τη θέση της ανάμεσα στις πρωτοπόρους της χώρας, λαμβάνοντας από το τμήμα Φαρμακευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας την Άδεια Παρασκευής Καλλυντικών Προϊόντων με αριθμό 010, ενώ παράλληλα οργανώνει Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων.
Η οργάνωση, η αυτονομία και η δυνατότητα ποιοτικού ελέγχου, καθώς και η προοπτική ανάπτυξης και υλοποίησης καινοφανών ιδεών, αποτελούν τα καινούργια χαρακτηριστικά της εταιρίας, τα οποία τη δικαιώνουν για τις πολύχρονες και ακατάπαυστες προσπάθειες αναβάθμισής της μέσα από τη δεκατετραετή πορεία της. 

sample iconΔωρεάν Αποστολή

παραγγελίες πάνω από €199.99

Σας φέρνουμε τις παραγγελίες στο σπίτι σας χωρίς επιπλέον κόστος από εσάς.

sample icon+357 23 740560

χρειάζεσαι βοήθεια? πάρτε μας τηλέφωνο

Μπορούμε να σας επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρισμού ή προϊόντων που χρειάζεται η επιχείρισή σας.

sample icon

Κατάλογος

βρείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε

δείτε τον κατάλογό μας με τα προϊόντα του 2015 ή κατεβάστε τον σε μορφή pdf.